Købsgaranti

När du handlar hos oss omfattas du av PriceRunner Köpgaranti. Därmed är ditt köp skyddat upp till 50.000 kronor om något problem skulle uppstå. Köpgarantin är gratis och gäller för inloggade medlemmar hos PriceRunner. 

Köpgarantin gäller för konsumenter skrivna i Sverige. Om en butik inte tar sitt ansvar enligt Konsumentköplagen och löser problem relaterade till ett köp inom 60 dagar så träder garantin i kraft.

Om du inte redan är medlem på PriceRunner och besökt oss genom dem så kan du, inom 60 minuter efter ditt köp genomföra din registrering. Det är kostnadsfritt och tar mindre än tre minuter och vips så blir ditt köp skyddat! Registrera dig för PriceRunner Köpgaranti

PriceRunner Köpgaranti ersätter dig för skada på varan vid leverans, trasig vara, om en enskild vara saknas vid leverans, om varan är felaktig eller om leverans av varan uteblir. Tänk på att beställningen måste vara adresserad till dig personligen.

Ersättning lämnas endast för inköpskostnader, fraktkostnader och den direkta ekonomiska skada du som kund lidit. Ingen ersättning lämnas för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter. 

Besök PriceRunner för en lista på kategorier som ej omfattas samt fullständiga finstilta villkor för Köpgarantin.

Som ledande tjänst för produkt- och prisjämförelser hjälper PriceRunner över en miljon svenskar varje månad att hitta bästa priset. PriceRunner grundades redan 1999 och har alltid varit både oberoende och gratis att använda.